Arbo bureaustoel

Arbo bureaustoel

Er worden heden ten dage hoge eisen gesteld aan bureaustoelen. Terecht ook - per slot van rekening brengen werknemers die op een kantoor werken een groot deel van hun dag door achter een bureau, en het is van groot belang dat de houding dan perfect is. Een slechte houding kan blijvende rugklachten tot gevolg hebben. Vandaar ook dat er Arbo-regels zijn die bepalen waar een bureaustoel aan moet voldoen. Elke bureaustoel die u bij bureaustoelenkopen.nl terugvindt is eeb Arbo bureaustoel. U hoeft zich hier zodoende bij ons geen zorgen om te maken als u een bureaustoel aanschaft.

Een bureaustoel die Arbo regels volgt

Er is een groot aantal regels waar een bureaustoel aan moet voldoen. Zo moet een Arbo bureaustoel een zithoogte hebben die verstelbaar is van 41cm tot 55cm, waarbij het zitvlak minimaal 40cm breed en 44cm diep moet zijn. De ruimte tussen de knieholtes en de voorzijde van de stoel moet voldoende zijn, zodat knelling voorkomen wordt. De zithoek moet ook de mogelijheid bieden om variatie aan te brengen in de zithouding. Ook de rugleuning moet aan meerdere eisen voldoen. Onder andere moet deze geen knikken en hoeken hebben, en de gehele rug ondersteuning bieden. De armsteunen moeten daarnaast dusdanig lang zijn dat ze ondersteuning bieden aan elleboog en onderarm.

Bij ons is elke bureaustoel Arbo gecertificeerd

Dit is slechts een greep uit de lange lijst met Arbo-regels waar de gemiddelde bureaustoel aan moet voldoen. De fabrikanten die wij in onze webwinkel voeren, zoals onder anderen Herman Miller, Interstuhl, Comforto, Giroflex en Dauphin, weten hoe ze een stoel moeten maken die helemaal aan de regels voldoet. Als u onze stoelen een keer in het echt wilt bekijken om u ervan te overtuigen dat het met de kwaliteit wel goed zit, dan bent u altijd welkom in onze showroom. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een stoel naar keuze een bepaalde periode op proef te krijgen.

 

Arbo bureaustoelen, Arbo goedgekeurde bureaustoel.

adviesHeeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw bureaustoel?

© 2009 - 2024 Bureaustoelen kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel