BUREAUSTOELEN

Comfortabel zitten op een ergonomische bureaustoel

Bureaustoelen kiezen doet u niet zomaar

Misschien bent u niet de hele werkdag aan uw bureau, maar ongetwijfeld wel verschillende uren. En dan is het belangrijk dat u comfortabel zit. Niet alleen om efficiënt en alert te kunnen werken, maar ook met het oog op uw gezondheid: een slechte zithouding is een belangrijke oorzaak van RSI, nek- en rugpijnen en andere kwaaltjes.

Wilt u advies over welke bureaustoel het beste bij uw werkomstandigheden past? Bel - 0345-611777 - of mail ons: info@emleerdam.nl

Er bestaat een Europese stoelennorm EN 1335, die de vereiste afmetingen voor een gezond zitcomfort vastlegt en die gebaseerd is op de gemiddelde Europese populatie. Maar volgens onderzoek wijkt de Nederlandse populatie in belangrijke mate af van de Europese. Vandaar dat er een aparte Nederlandse richtlijn bestaat, NPR 1813 voor ideaal zitcomfort. Bij bureaustoelenkopen.nl vindt u daarom ook stoelen die perfect voldoen aan deze Nederlandse richtlijn. Zo vindt u de bureaustoel die perfect bij uw lichaamsvorm past. Klik hier voor meer informatie.

De ruimste keus stoelen van de hoogste kwaliteit in onze webshop

U vindt in onze webshop een groot assortiment van goede tot zeer goede kwaliteit. Uw online bestelling handelen we effiënt en correct af, zodat u binnen de kortste keren comfortabel kunt zitten op uw nieuwe kantoorstoel, klaar voor een hele werkdag. Op die manier kunt u genieten van jarenlang zitcomfort. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van de door ons geleverde bureaustoelen bieden wij u een lange garantieperiode aan op uw aankoop.

Zijn een snelle bestelling en een vlotte levering niet uw eerste bekommernissen? Hebt u advies nodig om tot een goede keus te komen? Neemt u gerust contact op met onze medewerkers, ze staan voor u klaar. Of check onze speciale webpagina met zitinstructies voor uw nieuwe bureaustoel: In 10 stappen naar de juiste werkplekinstelling

Hebt u een bureaustoel van een bepaald merk in gedachten? Ga meteen naar het overzicht van de merken die we verdelen en kies de bureaustoel van uw dromen.

Bezoek onze showroom: krijg gratis advies en probeer uw nieuwe bureaustoel meteen uit

In onze showroom hebben wij meer dan 20 verschillende soorten stoelen van de hoogste kwaliteit voor u klaarstaan. U kunt die in alle rust uitproberen en zelf ervaren welke stoel voor u of uw organisatie de juiste keus is.  Wilt u graag een bezoek brengen aan onze showroom? Bel even voor een afspraak: 0345-611777. We nemen graag uitgebreid de tijd om u correct te kunnen adviseren, daarom werken we liever op afspraak.

Bel - 0345-611777 - of mail ons - info@emleerdam.nl - voor een afspraak in onze showroom.

Extra service: proefzitten op uw werkplek. Als u kantoorstoel bij u geleverd is en nadat u deze uitgebreid hebt kunnen proberen op uw werkplek, houdt onze service nóg niet op. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u de stoel in de oorspronkelijke staat en in de originele verpakking aan ons bezorgen. Neemt u vooraf wel even contact op. Lees hier alle voorwaarden voor retourzending en terugbetaling van uw bureaustoel.

Snel en gratis een offerte voor diverse bureaustoelen

Uw bedrijf heeft nieuwe stoelen nodig voor alle medewerker en u wilt hiervoor een offerte? Of u hebt al één of meer offerte van onze collega(s') maar kunt niet tot een besluit komen? U kunt bij ons terecht voor een offerte op maat, met extra advies voor de beste keus van een bureaustoel.

Alle voordelen van een bureaustoel kopen bij bureaustoelenkopen.nl:

- Gemakkelijk online bestellen
- Groot assortiment, uitgebreide keus van merken en prijzen
- Advies op maat, telefonisch, in onze showroom of op verzoek bij u op uw werkplek
- Mogelijkheid om uw nieuwe stoel uit te proberen in uw eigen werkomgeving
- Persoonlijke aanpak met een aanbod op maat van uw behoeften
- Uitgebreid advies voor een gezonde en veilige zithouding
- Extra service: reinigen en onderhouden van uw bureaustoel of -stoelen op uw locatie. Klik hier voor uitgebreide informatie over ons aanbod voor bureaustoelenonderhoud.

Meer informatie:

 

Is duurzaamheid een prioriteit voor u? Kies dan voor een 'cradle to cradle'-bureaustoel: gemaakt van materialen die na het einde van de levendsduur voor 100% gerecyled kunnen worden tot nieuwe producten of eenvoudig weer opgenomen kunnen worden in het leefmilieu. Bij Bureaustoelenkopen.nl vindt u verschillende merken die volgens deze 'cradle to cradle'-filosofie te werk gaan. Klik hier voor meer informatie.

Net als alle gebruiksvoorwerpen wordt een bureaustoel na verloop van tijd vuil, zeker bij intensief gebruik. Het algemene advies is: maak minstens om de drie jaar uw bureaustoel uitgebreid schoon. Maar het is heel begrijpelijk dat dit een taak is waar u met tegenzin aan begint. Want hoe doet u dat precies? Hoe zorgt u ervoor dat de schoonmaak van uw bureaustoel correct gebeurt? 
Bureaustoelenkopen.nl neemt u dit karweitje uit handen: we komen met een professionele schoonmaakploeg ter plaatse om uw bureaustoel of -stoelen vakkundig te reinigen. Klik hier voor meer informatie over deze service.

Samen met de computer hebben kantoorstoelen de afgelopen jaren een ander biotoop ingenomen: eerst van kantoor naar de studeerkamer, daarna van de studeerkamer naar de woonkamer. Maar aan het interieur van de woonkamer stelt u andere eisen dan aan dat van een kantoor, toch? Voor kamers met een klassieke uitstraling kiest u het beste een stoel met een stoffen bekleding. In een modern interieur komt een lichte kantoorstoel met lederen bekleding en verchroomd metaal goed tot zijn recht.
Daarom is het goed dat u bij Bureaustoelenkopen.nl een uitgebreid assortiment vindt, zodat u uw bureaustoel perfect kunt afstemmen op het interieur, zowel dat van een kantoor als dat van uw woonkamer. Hebt u meer advies nodig om uw bureaustoel het beste te matchen met uw interieur? Bel - 0345-611777 - of mail ons - info@emleerdam.nl.

 

Meer informatie of advies over onze collectie bureaustoelen, bel 0345-611777 of mail info@emleerdam.nlHeeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw bureaustoel?

© 2009 - 2018 Bureaustoelen kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel