Bureaustoelen reinigen

Bureaustoelen  reinigen

Iedereen vindt het vanzelfsprekend dat we onze kleding, onszelf en ons beddengoed regelmatig wassen. Wij kunnen ons voorstellen dat u dit voor uw bureaustoel ook wilt, omdat u daar toch veel werktijd in doorbrengt. Zeker als u zou weten hoeveel vuil er uit zo'n stoel komt...

Het algemene advies is dan ook: laat stoelen minimaal elke drie jaar intensief reinigen, met onder andere een micro-bacteriologische reiniging

Zelfs wanneer u de enige bent die op uw bureaustoel zit, bent u zeker niet de enige gebruiker. Er leven bijvoorbeeld honderdduizenden huisstofmijten in de bekleding van uw bureaustoel, en die mijten zijn nog niet eens de enige micro-organismen! Al deze organismen kunnen problemen met de huid of de luchtwegen veroorzaken, en moeten dus zeker serieus genomen worden.

We maken onszelf, onze kleding, ons huis en onze werkomgeving regelmatig schoon. Maar onze bureaustoel niet, de stoel waar we dagelijks uren met onze billen op zitten. Sommige vlekken zijn zichtbaar, zoals koffie- en etensresten. Maar juist het onzichtbare vuil levert de grootste problemen op.

Daarom is het advies om iedere drie jaar uw bureaustoel te laten reinigen. Zelf doen komt de stoel meestal niet ten goede, terwijl uw stoel er na een professionele schoonmaakbeurt weer als nieuw uitziet.

Het reinigen van de bureaustoel geeft een prettige, gezonde werkomgeving en een verlaging van het ziekteverzuim.

Hoe wordt de bureaustoel gereinigd:

Wij komen met een professioneel team naar u toe, tijdens werkuren of in de avond.

Wij gebruiken een speciale diepreinigingsmachine waardoor bijna al het vuil uit de stoelen zal verdwijnen. De diepreinigingsmachine spuit de reinigingsvloeistof onder hoge druk de stof in. Na de werking van de reinigingsvloeistof wordt het weer onder hoge druk grondig afgezogen. Dit zorgt dat u de stoelen na een zeer korte droogperiode weer kunt gebruiken (na circa 3 uur). Door de zeer korte droogperiode hebben nieuwe bacteriën geen kans of zich te nestelen.

Onze vraag aan u is om alle stoelen te verzamelen op een locatie, waar wij stroom en water tot onze beschikking hebben.

Hieronder een voorbeeld van een schoonmaakproces bij leverancier Interstuhl.

advies



Heeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw bureaustoel?

© 2009 - 2024 Bureaustoelen kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel