Ergonomische bureaustoel

Ergonomische bureaustoel

Mensen die op een kantoor werken brengen een groot deel van de dag door achter een bureau. De bureaustoel waar ze de hele dag op zitten moet dan ook een goede stoel zijn, omdat er anders rugklachten kunnen ontstaan. Deze klachten zijn te voorkomen met een ergonomische bureaustoel. Bureaustoelen hebben een grote verandering doorgemaakt als je bekijkt hoe deze er tientallen jaren geleden nog uitzagen. Dankzij vooruitgang in ergonomisch design zien de stoelen er niet alleen mooier uit, maar ze zijn vooral ook comfortabeler. Ergonomische bureaustoelen zijn tegenwoordig eigenlijk onmisbaar op kantoor. Bij bureaustoelenkopen.nl vindt u een groot assortiment. Elke bureaustoel is ergonomisch op onze site.

Het belang van een ergonomische bureaustoel

Als iemand een hele werkdag achter een bureau zit, dan is het belangrijk dat deze persoon de hele dag een goede houding houdt. Op een stoel die niet ergonomisch is wordt dit moeilijk. Mensen moeten tijdens een dag veel verzitten en zakken wat naar beneden, wat voor de rug geen goede houding is. Bij ergonomische bureaustoelen wordt dit door het ontwerp van de stoel tegengegaan. Het is makkelijker om de hele werkdag een goede positie op de stoel te houden. Dit heeft de hoeveelheid werknemers met rugklachten sterk naar beneden gebracht. Vandaar ook dat al onze bureaustoelen ergonomisch verantwoord zijn.

Ergonomische bureaustoelen bij bureaustoelenkopen.nl

Op onze website vindt u ook een bureaustoel die ergonomisch is die bij uw bedrijf past. We hebben een grote verzameling stoelen van bekende merken als Herman Miller, Interstuhl, Comforto, Giroflex, Dauphin en meer. Als u een van de stoelen in ons assortiment wilt uitproberen, dan kunt u langskomen in onze showroom. Het is ook mogelijk om een van onze stoelen op proef gestuurd te krijgen. Zo kunt u zichzelf en uw personeel ervan overtuigen of een bepaalde stoel ook helemaal bij uw bedrijf past. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sorteer op
 • OFFERTE?

  Herman Miller Aeron ARC5
  Herman Miller Aeron ARC5

  De Aeron van Herman Miller nu in een actiemodel! De Aeron ARC5 . Bureaustoel klassieker.

  Levertijd 3-4 weken.

  Aeron (Graphite) with Graphite Base

  Details

  AeronBsize

  FixedSeat,…

 • OFFERTE?

  Herman Miller Mirra 2 MIR6
  Herman Miller Mirra 2 MIR6

  De Mirra 2 van Herman Miller nu als actiemodel! MIR6, een ergonomische topper nu in de aanbieding.

  Levertijd 3-4 weken.

  Product
  Mirra with Butterfly Suspension
  Back in GraphiteDetails
  FlexFront Adjustable Seat Depth, Tilt…

adviesHeeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw bureaustoel?

© 2009 - 2024 Bureaustoelen kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel