logo hag bureaustoelen

HAG Bureaustoelen

HAG bureaustoelen onderdeel van Scandinavian Business Seating

De missie van HÅG is om de beste zitoplossingen te bieden door beweging en variatie op de werkplek te introduceren. Elk detail van iedere stoel van HÅG stimuleert tot beweging en gevarieerde zithoudingen, en dit is van groot belang voor het welzijn en de productiviteit van de gebruiker. We verenigen vorm en functie om zowel het lichaam als de geest te inspireren tot intuïtieve bewegingen.

Leven is bewegen. Beweging is de basis van alle leven. Beweging voedt, activeert en versterkt het lichaam, aan de binnen- en buitenkant. HÅG beheerst de kunst om beweging te creëren terwijl u zit.

Onze stoelen brengen vorm en functie samen in een design dat de natuurlijke bewegingen van het lichaam stimuleert en uw zintuigen, concentratie en alertheid positief beïnvloeden. Neem plaats in een HÅG stoel en geniet van nieuwe motivatie en energie om aan het werk te gaan.

Pionier op het gebied van duurzaamheid:

"Waar het kantoor- of werkstoelen betreft, neemt geen producent de milieu-effecten van zijn materialen en processen serieuzer dan Scandinavian Business Seating.

Als bedrijf en als producent van hoogwaardige kantoorstoelen komen wij nu in actie. Mondiaal gezien is het verschil dat wij maken misschien maar klein. Maar onze missie zal, naarmate onze producten, naam en filosofie meer bekendheid krijgen op de markt, leiden tot nieuwe initiatieven, en anderen inspireren om hun gedrag te veranderen."

GARANTIE:

HÅG geeft tien jaar garantie tegen productiefouten op alle bureaustoelen die geproduceerd zijn na 1 januari 2004 en op stoffen uit onze HTC standaardcollectie. Gebaseerd op een gebruik van negen uur per dag. Bovendien biedt HÅG levenslange garantie op de gaslift.
 

 Heeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw bureaustoel?

© 2009 - 2017 Bureaustoelen kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel