Kantoorstoelen Utrecht

Groot aanbod aan kantoorstoelen voor uw kantoor in Utrecht

Wij bieden u naast een groot aanbod aan kantoorstoelen, een hoge kwaliteit en een snelle service. Onze kwaliteitsstoelen kunt u online bestellen of kopen in onze showroom. Zodra u verder surft naar onze webshop, ziet u dat wij een aantal topmerken in ons assortiment hebben. Kantoorstoelen van onder meer Dauphin, Interstuhl, Gispen etc., maar wij bieden ook stoelen van ons eigen huismerk. Nieuwsgierig geworden? Slechts enkele muisklikken verwijderd gaat er een wereld voor u open.

Op zoek naar betaalbare kantoorstoelen?

Kantoorstoelen van ons eigen huismerk zijn goed en betaalbaar. Regelmatig hebben wij scherpe aanbiedingen waardoor u nog minder betaalt voor goede kantoorstoelen. Wij hebben op dit moment bijvoorbeeld voor u de Tango kantoorstoel met of zonder armleuningen. Met een instelbare zitdiepte en geremde multifunctionele wielen biedt deze stoel een comfortabele en veilige zithouding. De rug is instelbaar door middel van een handig clicksysteem voor een rechte en aangename lichaamshouding. Dit is misschien wel dé kantoorstoel die u zoekt voor uw kantoor in Utrecht.

Een ander model dat wellicht aan uw wensen voldoet is de bureaustoel Vianen NPR 1813. Deze kantoorstoel heeft een fantastisch design en heeft als extra een verstelbare lendensteun. De lendensteun voorkomt rugklachten door een extra ondersteuning te bieden. Prettig als er door uw medewerkers vele uren achtereen beeldschermwerk wordt verricht. We weten immers dat lang zitten in dezelfde houding gezondheidsklachten kan veroorzaken. Ook deze kantoorstoel is goed betaalbaar en kan snel worden geleverd.

Kantoorstoelen te koop van bekende merken

Wanneer u liever kiest voor kantoorstoelen van een bekend merk, kunnen wij u als dealer de beste stoelen leveren. Onder het menu ‘bureaustoelen merk’ vindt u een scala aan mogelijkheden van de bekendste merken. Elk merk heeft zijn eigen bijzonderheden en de keuze is dan ook afhankelijk van uw smaak en uw beschikbare budget.

Of u nu kiest voor kantoorstoelen uit onze eigen huislijn of voor een bekend merk, wij bieden altijd een lange garantieperiode. Hiermee geven wij u een extra stuk zekerheid, want nieuw kantoormeubilair is en blijft een investering. Wij zorgen ervoor dat uw investering zeker de moeite waard is, want naast kwaliteit bieden wij u een perfecte service.

U kunt via onze webshop kantoorstoelen online bestellen of kopen in onze showroom. Kunt u geen keuze maken en wilt u een bepaald type eerst graag testen. Bij ons kunt u proefzitten op uw eigen werkplek.

Proefzitten op uw werkplek in Utrecht

Proefzitten in uw eigen werkomgeving leidt tot het maken van de beste keuze, voor u en uw medewerkers. Deze extra service bieden wij, omdat wij weten hoe moeilijk het kan zijn om een keuze te maken uit een groot aanbod. Deze testperiode kan u overtuigen bij uw beslissing om uw kantoorstoelen voor uw kantoor in Utrecht bij ons te kopen. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Sorteer op

adviesHeeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw bureaustoel?

© 2009 - 2024 Bureaustoelen kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel