Kantoorstoelen Tilburg

Design kantoorstoelen voor uw kantoor in Tilburg

Wij bieden design kantoorstoelen die ook aan de hedendaagse ARBO-normen voldoen. Kantoorstoelen met een schitterende vormgeving, in vele kleuren en die vooral comfortabel zitten. Bijzondere modellen waar u niet de hoofdprijs voor betaalt. Wij doen altijd ons best om een meerwaarde te creëren met onze kantoorstoelen en vinden dan ook dat een mooie vormgeving en ergonomie hand in hand kunnen gaan. Met ons assortiment design kantoorstoelen leveren wij dit bewijs. Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Surf dan snel eens verder. Wij zullen u zeker verrassen.

Niet alle kantoorstoelen vallen onder de categorie design. Design is vernieuwend, gemaakt met passie en gevoel. Een idee, een idealistische blik. Bovenal is design tijdloos. Onze design kantoorstoelen passen dan ook in vele kantoorinrichtingen. Klassiek, modern of eigentijds. Onze kantoorstoelen inspireren elke werkomgeving door vormgeving en aangenaam zitcomfort.

Design kantoorstoelen voor uw kantoor in Tilburg

Onze design kantoorstoelen zijn ontworpen voor mensen die lange tijd achter een beeldscherm zitten. Vandaag de dag is dit cruciaal om goed te kunnen functioneren op kantoor. Slecht ingerichte werkplekken, in Tilburg of elders in het land, kunnen leiden tot gezondheidsklachten en daarom zijn er ook ARBO-normen opgesteld. Dan gaat het niet alleen om het minimum aantal vierkante meters per werknemer of om het type beeldscherm, want ook kantoormeubilair speelt een belangrijke rol bij het inrichten van een gezonde werkplek. Zitten u en uw personeel op kantoorstoelen die niet meer aan de hedendaagse ARBO-normen voldoen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want voor elke medewerker hebben wij een goede bureaustoel in huis.

Een goede, verstelbare kantoorstoel volgt de bewegingen van zijn gebruiker en moet dus over een bewegende zitting beschikken om voor al deze taken een goede zithouding toe te laten. De hoek tussen de rug en de bovenbenen moet namelijk steeds groter zijn dan 90°, een open heuphoek. In de achterwaartse positie maakt een rugleuning deze hoek mogelijk. Bij voorwaarts gerichte activiteiten moet het bekken iets hoger dan de knieën kunnen komen om bijvoorbeeld afknelling van zenuwen te voorkomen.

Een design kantoorstoel en een bureau moet een geheel vormen, want zelfs de beste stoel verliest zijn voordelen wanneer het bureau te laag of te hoog staat ingesteld. Ook de hoogte van uw computerscherm is belangrijk. Als u uw beeldscherm te hoog of te laag plaatst kunt u alsnog last krijgen van uw nek en rug. Zorg ervoor dat de bovenste rand van uw beeldscherm zich niet hoger bevindt dan op ooghoogte.

Proefzitten voor 100% tevredenheid

Het testen van enkele modellen geeft de meeste zekerheid. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om proef te zitten op 1 of enkele modellen om zo tot het juiste besluit te komen. Tegelijkertijd kunt u het design eens goed bekijken. Bent u over beide aspecten 100% tevreden? Dan leveren wij de kantoorstoelen in de door u gewenste aantallen op uw kantoor in Tilburg.

adviesHeeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw bureaustoel?

© 2009 - 2024 Bureaustoelen kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel