Interstuhl vintage

Interstuhl vintage bureaustoel voor een comfortabele zit

Interstuhl is een Duitse fabrikant die vele modellen bureaustoelen heeft geïntroduceerd. Bureaustoelen die passen bij elk kantoorinterieur, van klassiek tot modern en van eigentijds tot vintage. Alle bureaustoelen bieden een comfortabele zit en een mooie look. Vooral de bureaustoel in vintage uitvoering en de Interstuhl Up. Dit laatste model is geen bureaustoel zoals wij die kennen, maar een kruk om lekker in beweging te blijven. Ander voordeel? Zorgeloos zitcomfort dankzij de traploze hoogteverstelling. Nieuwsgierig geworden? Surf snel verder en bekijk de mogelijkheden.

Ruime keuze aan Interstuhl bureaustoelen

Bureaustoelen van Interstuhl vallen op door de perfecte combinatie van design, kwaliteit, ergonomie en duurzaamheid. Van vintage tot klassiek. Een blik in onze webshop maakt duidelijk hoeveel keuze Interstuhl biedt. U vindt hier de meest populaire bureaustoelen van dit moment, zoals het type Every en Movy. Afhankelijk van uw wensen en kantoorinrichting kunt u via onze shop nu uw favoriete bureaustoel eenvoudig online bestellen.

De meest moderne versie van dit moment is de Interstuhl Up. Een bijzondere kruk als vervanger van de traditionele bureaustoel. Deze ‘bureaustoel’ zorgt ervoor dat u in een natuurlijke, actieve en gezonde houding uw werkzaamheden kunt doen. Dankzij deze actieve zithouding komen uw bekken automatisch in de juiste positie te staan en wordt afknelling van de bovenbenen voorkomen. Heeft u werkzaamheden waarbij u langdurig in dezelfde houding moet zitten? Met de juiste stoel kunt u dus nu onnodige nek- en rugklachten voorkomen.

Bureaustoelen voor elke kantoorinrichting: van vintage tot modern

De belangrijkste voorwaarde is dat een bureaustoel een comfortabele zit biedt. Daarnaast speelt het visuele aspect een rol, want een bureaustoel moet passen bij de rest van uw kantoorinrichting. Op vele kantoren zien we tegenwoordig een vintage kantoorinrichting: een oude stijl maar in een nieuw jasje. Het was jaren geleden hot en ook nu weer een trend. Vintage is namelijk tijdloos en daarom steeds weer een terugkerende stijl.

Zonder twijfel is de Interstuhl Up kruk de perfecte bureaustoel voor een moderne kantoorinrichting. Deze is te koop in een aantal mooie, frisse kleuren zoals groen, geel en rood, maar deze is ook in wit en zwart verkrijgbaar. De design kruk is makkelijk verplaatsbaar door de grijprand onder de zitting. De prijs? Die is verrassend laag ten opzichte van de andere bureaustoelen van Interstuhl.

Interstuhl bureaustoelen kunt u bestellen via onze webshop of u kunt deze komen bekijken in onze showroom. Van vintage tot modern. U kunt dan zelf ervaren en testen welke bureaustoel voor u of uw collega's de juiste bureaustoel is. Daarbij krijgt u persoonlijk advies van een van onze specialisten. U kunt telefonisch een afspraak maken. Heeft u weinig tijd? Geen probleem. Wij leveren een proefmodel op locatie, zodat u deze niet alleen kunt bekijken maar ook vrijblijvend kunt testen. Neemt u maar eens contact met ons op voor meer informatie.

adviesHeeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw bureaustoel?

© 2009 - 2024 Bureaustoelen kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel