Bureaustoel voor zware mensen

Ook een bureaustoel voor zware mensen treft u in ons assortiment aan

Ieder mens wil graag op een comfortabele bureaustoel zitten, en dit geldt zeker voor zware mensen. Als u op zoek bent naar een dergelijke, goede bureaustoel dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze standaard bureaustoel voor zware mensen is voorzien van vele extra’s, zoals een twee fasen gaslift en een in diepte verstelbare lendensteun voor een maximaal gewicht tot 160 kg. Voor diegene die graag een luxe bureaustoel wil kopen, is de Dauphin stoel uitstekend geschikt voor personen tot 200 kg. Beide bureaustoelen voldoen aan vele Arbo eisen, zodat u verzekerd bent van een comfortabele en goede stoel om langdurig op te zitten voor een scherpe prijs. Surft u maar eens verder en bekijk de mogelijkheden. U kunt gemakkelijk en snel bestellen, wij zullen dan zorgen voor een correcte afhandeling van uw order. Bijzondere wensen? Neem gerust contact met ons op.

Comfortabele bureaustoel voor zware mensen

Voor zware mensen volstaat een standaard model bureaustoel niet. Met onze bureaustoelen voor mensen met wat meer gewicht bieden wij een prima oplossing om de hele dag comfortabel te kunnen zitten. Onze XXL stoelen hebben een breed zitvlak en zijn uitgebreid getest op allerlei onderdelen. U hoeft nooit meer bang te zijn dat u door uw bureaustoel zakt of dat u er niet in past.

Voor iedereen is goed zitten belangrijk en zeker voor zware mensen. Uw lichaam heeft meer te verduren dan wanneer u een normaal gewicht zou hebben, maar daarmee vertellen wij u niets nieuws. Omdat wij nooit denken in termen als problemen, maar wel in oplossingen kunnen wij u dan ook een stijlvolle en zeer comfortabele bureaustoel aanbieden. Dat wil zeggen, een stoel die goede ondersteuning biedt daar waar nodig en afgestemd is op de maten van de gebruiker.

Goede bureaustoelen voor mensen met overgewicht

Een bureaustoel kopen is voor de meeste mensen met overgewicht soms erg lastig en moeilijk. Moeilijk omdat het voor sommigen vervelend is om toe te geven dat ze een aangepaste stoel nodig hebben. Toch adviseren wij u dit wel te doen, want een bureaustoel geschikt voor zware mensen levert u een aantal belangrijke voordelen op. Als u goed zit, bent u in staat meer werk te verzetten en kunt u zich ook beter concentreren op uw taken.

De Dauphin Cento Miglia is zo’n comfortabele bureaustoel die geleverd wordt inclusief armleggers en een zwart aluminium voetkruis. Deze is te koop in een stoffen uitvoering, maar ook in leder verkrijgbaar tegen een meerprijs. Net als onze andere bureaustoelen kunt u deze goede stoel kopen via onze webshop. Heeft u behoefte aan bepaalde opties die u niet op onze site kunt vinden? Vraag dan om advies per e-mail of bel ons.

Wilt u liever persoonlijk worden geholpen? Op afspraak ontvangen wij u graag in onze showroom waar wij ook bureaustoelen voor zware mensen hebben staan. U kunt een bureaustoel bekijken en testen om de beste keuze te maken. Prettig zitten is voor iedereen belangrijk, dus ook voor ú.

adviesHeeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw bureaustoel?

© 2009 - 2024 Bureaustoelen kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel