Bureaustoel voor lange mensen

Bureaustoel te koop voor lange mensen om rugklachten te voorkomen

Voor lange mensen is een hoge bureaustoel onmisbaar om, onder meer, rugklachten te voorkomen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere criteria belangrijk voor lange mensen om comfortabel en gezond te kunnen zitten. Zo moet de zittingsdiepte voldoende zijn en een bureaustoel met armleggers moet in hoogte verstelbaar zijn om het lichaam goed te kunnen ondersteunen. De Champ 3C22 van Interstuhl is een bureaustoel met voetkruis die al deze mogelijkheden biedt. Tevens is deze te koop met hoofdsteun voor nog meer comfort en verkrijgbaar in meerdere kleuren en met verschillende functies. Surft u maar eens verder om deze prachtige, hoge bureaustoel te bekijken.

Bureaustoel voor lange mensen

De Champ 3C22 van Interstuhl is een hoge bureaustoel, ideaal voor lange mensen, en standaard uitgevoerd met een aantal opties zoals mechanische zitdieptevering, hoogteverstelling van de rugleuning en een speciale, vergrendelbare body-float synchroontechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat wanneer u naar achteren leunt, niet alleen de rugleuning met u meebeweegt, maar ook de zitting beweegt naar achteren én naar onderen. Deze bureaustoel wordt gekarakteriseerd door flexibiliteit, drukregulatie en ergonomische steun. Het is een echte topper in ons assortiment bureaustoelen voor lange mensen.

Lang zijn heeft voor- en nadelen. Als u tot de categorie lange mensen behoort, weet u dit als geen ander. Een te lage bureaustoel kan rugklachten veroorzaken en daarom is het ook zo belangrijk dat u kiest voor een stoel die verstelbaar is. Tellen we daarbij allerlei andere extra functies op, zoals een goede zitdiepte en lenden- en hoofdsteun, dan bent u al aardig op weg om een ergonomische zithouding te creëren.

Champ 3C22 van Interstuhl

Een ergonomische bureaustoel van Interstuhl, zoals de Champ 3C22, helpt lange mensen met overwegend zittend werk bij de juiste zithouding. De beste zithouding wordt verkregen wanneer onderbenen en bovenbenen een hoek van 90 graden vormen. De zithoogte moet dus versteld kunnen worden. De gemiddelde bureaustoel heeft een hoogteverstelling van 40 t/m 52 cm. Bent u langer dan gemiddeld? Dan is dit vaak niet voldoende.

Naast standaard modellen, leveren wij ook maatwerk in bureaustoelen. Of u nu lang, kort of wat zwaar bent, wij bieden u een passende bureaustoel voor een comfortabele en vooral goede zithouding.

Gezonde zithouding voorkomt rugklachten

Een gezonde zithouding voorkomt rugklachten. Voor lange mensen is het vooral belangrijk om een ingezakte houding te voorkomen. Steek daarom uw hoofd niet te ver naar voren, zorg ervoor dat uw hoofd in lijn is met uw nek en de rest van de wervelkolom. Ook is bij elke houding en beweging het belangrijk om de druk op de rug zo goed mogelijk te verdelen.

Zitten is het meest belastend voor de rug. Aangezien we een overwegend zittend leven leiden, is het belangrijk om op een goede manier te zitten omdat de druk anders nog groter wordt en er hierdoor rugklachten kunnen ontstaan. Een speciale bureaustoel voor lange mensen is dan ook zeker geen overbodige luxe. Daarnaast is het belangrijk om voldoende te bewegen. Zodoende vermindert de constante druk op uw gewrichten, stimuleert u de doorbloeding en houdt u de spieren actief.

adviesHeeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw bureaustoel?

© 2009 - 2024 Bureaustoelen kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel