Bureaustoelen Utrecht

Op zoek naar bureaustoelen in Utrecht?

Is uw kantoor in Utrecht gevestigd en heeft u voor uw kantoorinrichting nieuwe bureaustoelen nodig? Wij bieden u als specialist een breed assortiment. Het zijn bureaustoelen van bekende merken en stuk voor stuk van hoge kwaliteit. U kunt ze via onze webshop bestellen of komen bekijken en testen in onze showroom. In onze showroom geven wij u graag persoonlijk advies, zodat u de beste keuze kunt maken. Of u nu uw bureaustoelen online koopt of ter plaatse in onze showroom, u kunt te allen tijde rekenen op een snelle en goede service.

Wij leveren bureaustoelen gratis op uw kantoor in Utrecht

Zowel in onze webshop als in de showroom treft u veel bureaustoelen aan. Dit kan de keuze lastig maken, want welke bureaustoel voldoet nu precies aan uw wensen? In onze shop kunt u een bureaustoel selecteren op prijs of merk, zodat u een stapje dichterbij uw keuze bent. Daarnaast kunt u kijken welke bureaustoel geschikt is voor licht of intensief kantoorgebruik. Wist u al dat wij ook in Utrecht bureaustoelen gratis afleveren? Welke bureaustoel u ook kiest.

Een bureaustoel voor licht kantoorgebruik is ook geschikt voor een thuiswerkplek. Hiervoor betaalt u minder dan voor een bureaustoel voor intensief kantoorgebruik. Dit komt mede doordat een bureaustoel voor licht kantoorgebruik over het algemeen minder opties heeft, maar zeker niet van mindere kwaliteit is.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, want ons doel is om een meerwaarde te creëren. Een goed en efficiënt ingerichte kantoor in Utrecht heeft tal van voordelen. Het werk op kantoor is meestal vooral van mentale aard. Toch zijn er ook vaak klachten van fysieke aard die verband houden met zowel een niet efficiënte kantoorinrichting als een verkeerde zithouding.

Bureaustoel voor een goede ondersteuning van uw lichaam

Een verkeerde zithouding kan ontstaan door een bureaustoel die niet aan bepaalde eisen voldoet. De voornaamste functie van een bureaustoel is dat deze het lichaam goed ondersteunt. Omdat we nu eenmaal niet allemaal dezelfde lengte hebben, is het belangrijk dat een bureaustoel onder meer verstelbaar is. Let daarom op het versteltraject van de zithoogte en zitdiepte.

De zithoogte en zitdiepte van een bureaustoel moeten zodanig ingesteld zijn, dat uw voeten plat op de grond staan en uw benen een rechte hoek vormen. Is dit niet het geval? Dan kunt u dit probleem oplossen met een voetensteun of de hoogte van uw bureau aanpassen. Dit is omslachtig en daarom kunt u beter direct een goede bureaustoel kopen. Een die past bij uw wensen en lichaamsbouw.

In onze webshop vindt u bureaustoelen voor onder meer zware mensen, lange mensen etc. om comfortabel en vooral gezond te kunnen zitten. Het welzijn van uw medewerkers op uw kantoor in Utrecht staat natuurlijk voorop en daarom kiest u ook voor bureaustoelen van hoge kwaliteit. Uw medewerkers hebben meer werkplezier en zijn daardoor meer gemotiveerd en productiever. Met onze bureaustoelen leveren wij meer dan alleen een product. Wij creëren een aangename werkplek. Dit doen wij ook graag voor u. Surft u maar eens verder en bekijk de mogelijkheden. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

adviesHeeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw bureaustoel?

© 2009 - 2024 Bureaustoelen kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel