Bureaustoelen Breda

Nieuwe bureaustoelen nodig op uw kantoor in Breda? Wij bieden vele opties

In zowel onze webshop als showroom vindt u volop keuze als u op zoek bent naar nieuwe bureaustoelen voor uw kantoor in Breda. Wij bieden vele topmerken zoals Interstuhl en Senator, zodat u bij ons zeker gaat slagen. Bent u op zoek naar een bepaald merk? Dan kunt u in onze webshop het gewenste merk selecteren. Dit geldt ook voor de prijs, want bij het kopen van nieuwe bureaustoelen speelt uw budget ook een rol. Surft u maar eens verder en bekijk ons assortiment.

Bureaustoelen voor uw kantoor in Breda

Ons assortiment aan bureaustoelen is zeer uitgebreid, zodat wij aan elke smaak en behoefte kunnen voldoen. Voor uw kantoor in Breda hoeft u dus niet vele winkels af te struinen, want uw bureaustoelen kunt u eenvoudig online kopen. Dit is slechts een van onze voordelen, want daarnaast geven wij vrijblijvend zitadvies, leveren wij gratis en kunt u zelfs proefzitten.

Op een bureaustoel zit u jarenlang en deze zal perfect ingesteld moeten worden voor de beste werkhouding achter uw bureau. Daarbij moet de stoel comfortabel zitten en mooi zijn. Wij begrijpen als geen ander dat dit voor iedereen persoonlijk is en daarom bieden wij de mogelijkheid om proef te zitten op een door u gewenste bureaustoel. Ook hiervoor geldt dat wij deze gratis komen leveren en een bepaalde leentermijn met u afspreken, zodat u deze niet alleen rustig kunt bekijken maar ook kunt voelen of u de juiste keuze heeft gemaakt.

Voordelen van ergonomische bureaustoelen

Als u veel en langdurig zit, dan is een ergonomische bureaustoel aan te bevelen. Waarom? Deze heeft een aantal voordelen ten opzichte van de standaard bureaustoel. Een voordeel van ergonomische bureaustoelen is dat beweging wordt gestimuleerd en een dynamische zithouding wordt gecreëerd waardoor de kans op rug- en nekklachten afneemt.

Bij de meeste van onze bureaustoelen kunt u de vele onderdelen zelf instellen op uw kantoor in Breda zoals bijvoorbeeld de rugleuning. Bij het zitten heeft vooral de onderrug extra ondersteuning nodig. De onderkant van de rugleuning, ook wel lendensteun genoemd, zorgt hiervoor en ondersteunt uw bekken zodat deze niet naar achter kantelt. Ook de zithoogte van uw stoel speelt een belangrijke rol bij het ‘gezond’ zitten. U moet bijvoorbeeld uw stoel kunnen afstellen op uw lengte en gewicht in relatie tot de zithoogte aan uw bureau.

Gezond zitten is belangrijk

Gezond zitten is belangrijk, want uw werkdag zal op uw kantoor in Breda voor een groot deel bestaan uit zitten. Het is bewezen dat er een duidelijk verband is tussen veel zitten en rugpijn aan de onderrug. De meest voor de hand liggende oplossing lijkt bijgevolg een zittende houding zoveel mogelijk te vermijden en regelmatig bewegingspauzes in te lassen. Voor veel mensen is dit echter onmogelijk, gewoonweg vanwege de werkomstandigheden. Oplossing? De aanschaf van de juiste bureaustoelen zal zorgen voor minder klachten voor uzelf en uw personeel en het aangenaam werken op uw kantoor in Breda bevorderen. Surft u direct verder en bekijk de mogelijkheden. Wilt u onze bureaustoelen met uw eigen ogen bewonderen? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom. Wij heten u van harte welkom.

adviesHeeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw bureaustoel?

© 2009 - 2024 Bureaustoelen kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel