BUREAUSTOELEN KOPEN

Een bureaustoel koopt u bij een bureaustoelen specialist. In onze webshop bieden wij u een zeer ruim assortiment voor bureaustoelen aan. U kunt gemakkelijk en snel uw bureaustoel bestellen, wij zullen dan zorgen voor een correcte afhandeling van uw opdracht.

Een goede bureaustoel kopen

De bureaustoelen die wij adviseren en verkopen zijn allemaal van een goede tot zeer goede kwaliteit. Deze bureaustoelen zijn geschikt om dagelijks  de gehele werkdag of meerdere uren per dag  goed, gezond en plezierig te kunnen zitten.  Een goede bureaustoel hebben is essentieel. Goed advies kan u helpen bij het maken van een keuze.  Advies over goede bureaustoelen?

Onze garantie

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze bureaustoelen die wij leveren geven wij een een  jarenlange garantie op onze bureaustoelen. Dit kan per merk wel verschillen maar de minimale garantie periode is  5 jaar.  Vraag naar de bureaustoelen garantie periode.

De levering van bureaustoelen

Ook onze leveringen verschillen per merk. Nadat u uw opdracht heeft geplaats via onze website ontvangt u een bevestigingsmail en vervolgens zullen onze bureaustoelen specialisten  u informeren over de levering van uw bureaustoel.  Vragen over bureaustoelen levering?

Onze showroom

U bent van harte welkom in onze bureaustoelen showroom in Leerdam Techniekweg 12 , wij ontvangen u met een vers kopje koffie. Wij zullen u dan een uitleg / zitinstructie geven over onze meest verkochte en geadviseerde bureaustoelen. Omdat wij graag de tijd nemen om u goed te helpen met uw keuze is het verstandig om even een afspraak te maken. Bel 0345-611777 voor het inplannen van een bezoek aan onze bureaustoelen showroom.

Vraag een offerte aan

Heeft u al bureaustoelen staan of wenst u een offerte voordat u bureaustoelen gaat kopen?  Mail uw aanvraag dan naar info@emleerdam.nl met referentie "bureaustoelen offerte"  of gebruik de link naar het bureaustoelen offerte formulier.

Bureaustoelen dealers

Bureaustoelenkopen.nl heeft de onderstaande merken die wij vertegenwoordigen :  Interstuhl dealer, Haworth dealer, Herman Miller Dealer, Dauphin dealer, Prosedia dealer, Gispen bureaustoelen dealer, Comforto dealer, Wilkhahn dealer, Giroflex dealer, EM Bureaustoelen , overzicht bureaustoelen merken.

Meer informatie of advies over onze collectie bureaustoelen, bel 0345-611777 of mail info@emleerdam.nl

Bureaustoel kopen

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

adviesHeeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw bureaustoel?

© 2009 - 2022 Bureaustoelen kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel