Herman Miller Aeron

Artikelnummer: ATC2
Vorige Artikel 15 van 37 Volgende
€ 1.813,00 € 1.395,00 (exclusief 21% BTW)
Aantal
 
 

De Aeron van Herman Miller nu in een actiemodel! De Aeron ATC2, met gepolijst onderstel.

Product
Aeron with Polished Aluminium
Base & Linkage

Details
Aeron B size
Fixed Seat, Tilt Limiter, Forward tilt and PostureFit Back support
Adjustable seat heigt
Fully Adjustable Arms
Carpet Castors
Seat and Back Material - classic carbon penllicle
Polished Aluminium Base and Linkage

Productcode
ATC1

 

Herman Miller Aeron Bureaustoelen

De meest verkochte bureaustoel ter wereld, de stoel die het kantoor veranderde. Aeron is ultieme ergonomie, de vader van alle bureaustoelen, hét voorbeeld voor ontwerpers. 12 jaar garantie bij 24/7 gebruik! Cradle to Cradle

452450167446170

En toen was daar Aeron. Revolutionair en een beetje apart. Zeker gezien de andere stoelen die toen te koop waren. Aeron had namelijk geen kussens.

Aeron heeft een ventilerende netbespanning. Het mechanisme is zomaar te zien, hij beweegt anders, wauw, het is een zitmachine. Aeron heeft echt een revolutie teweeg gebracht in bureaustoelen land. Dat betekent dus ook dat Aeron veel nagemaakt is. En dat vinden wij mooi. Functioneel innoveren heeft ons groot gemaakt.

Aeron is niet alleen maar opgenomen in de permanente collectie van het Museum of Modern Art (MoMa) te New York omdat hij zo mooi is. Natuurlijk, hij mag er zijn maar zijn schoonheid is slechts het begin.

Aeron is ook functioneel en comfortabel voor zowel de gebruiker als het milieu. Lekker zitten, Cradle to Cradle en recyclebaar. Groen zitten op een zwarte stoel.

 

 

 

Aeron is Duurzaamheid

Cradle to Cradle Silver.

En dat voor een stoel die 15 jaar geleden op de markt is gebracht! Toen keken we er een beetje raar tegen aan. Een stoel gemaakt van cola flessen? Veel is ondertussen verandert. Menig kantoorgebouw staat vol met Aerons. Nog steeds baanbrekend en nog steeds is er niets dat er maar een beetje op lijkt. Een icoon, een zitmachine. Kies maar uit waar je voor gaat. In een Aeron zit je in ieder geval goed.

Wij zijn duidelijk en helder over onze producten en gebruikte materialen. Download het milieurapport van Aeron, hierin staat alles exact aangegeven.

Productafbeeldingen

Ontwerp

De functionaliteit van de Aeron is duidelijk zichtbaar, wat bijdraagt aan het opvallende uiterlijk dat uitnodigt om te gaan zitten en de stoel zelf te ervaren. Van de transparantie van de Pellicle-vering tot de gekromde vormen van de stoel, de Aeron is om de mens heen ontworpen, wat een volledig unieke esthetiek heeft opgeleverd. Het is dan ook geen wonder dat de stoel is toegevoegd aan de permanente collectie van het Museum of Modern Art, al voordat de eerste stoel werd verkocht.

Verhaal achter het ontwerp

We wilden een volledige nieuwe soort stoel. Dus hebben we ons gewend tot de twee ontwerpers die de baanbrekende Equa-stoel hebben geproduceerd. We hebben ze gevraagd om met een schone lei en zonder vooronderstellingen te beginnen. Een gewaagde uitdaging!

"Het was een bewust ontwerp om een 'nieuwe signatuurvorm' te creëren voor de Aeron-stoel," aldus ontwerper Bill Stumpf. "Ergonomische stoelen van concurrenten werden lookalikes." Differentiatie was een belangrijk onderdeel van de ontwerpstrategie bij de Aeron en dit blijft een van de, zo niet het meest, cruciale aspecten achter het succes van de Aeron.

"De menselijke vorm heeft geen rechte lijnen; deze is biomorfisch. We hebben de stoel ontworpen om voornamelijk biomorfisch of gekromd te zijn, als metafoor van de menselijke vorm in zowel visuele als tastbare zin. Op een Aeron-stoel is geen enkele rechte lijn te vinden."

Het ontwerp van de Aeron is verfijnd en gebaseerd op onderzoek en meningen van experts:

De stoel is op comfort getest met gebruikersscores, waarbij hij werd vergeleken met de beste beschikbare bureaustoelen.Vooraanstaande ergonomen, orthopedische specialisten en fysiotherapeuten hebben de pasvorm en beweging, de positieve eigenschappen en het gemak van de afstelling van de stoel geëvalueerd.Het ontwerpteam heeft antropometrische studies in het hele land uitgevoerd met een speciaal ontwikkeld instrument om alles te berekenen, van de hoogte van de knieholte (achterzijde van de knie) tot de lengte van de onderarm.

Familie

Het innovatieve ontwerp en de prestaties van de Aeron-stoel zijn uitgebreid tot een volledige serie van stoelen, waaronder werkkrukken en bijzetstoelen.

 Gebruiksaanwijzing instellingen bureaustoel AeronHeeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw bureaustoel?

© 2009 - 2018 Bureaustoelen kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel