Herman Miller Mirra

Artikelnummer: MIR1
Vorige Artikel 16 van 37 Volgende
€ 960,00 € 740,00 (exclusief 21% BTW)
Aantal

De Mirra 2 van Herman Miller nu als actiemodel! MIR1, een ergonomische topper nu in de aanbieding.

Product
Mirra 2 with Triflex || Polymer Back

Details
FlexFront Adjustable Seat Depth
Tilt Limiter, Forward tilt
PostureFit Back support and Adjustable Lumbar
Adjustable seat heigt
Fully Adjustable Arms
Carpet Castors
Seat and Back Material : Triflex polymer Back in Graphite and AireWeave Suspension Seat in Graphite

Productcode
MIR1

 

Herman Miller Mirra 2 Bureaustoelen

De ergonomische topper Mirra is de eerste Cradle to Cradle gecertificeerde bureaustoel ter wereld en past ten minste 95% van de wereldbevolking. Bij ons ben je gegarandeerd van 12 jaar garantie!
448449454451167453171

Mirra is een mooie combinatie van schijnbaar tegengestelde zaken: meer ondersteuning en minder materiaal, ergonomisch superieur en attractief geprijsd, minder knoppen en een betere pasvorm. Herman Miller burostoel Mirra is een nieuw referentie punt voor duurzaam, ergonomisch design met een juiste prijs kwaliteit.

 

Herman Miller Mirra Duurzaamheid

Mirra is de eerste Cradle to Cradle stoel ter wereld. Vier jaar research & development heeft het gekost om Mirra te maken zoals ze is. Een deel daarvan was nodig om te zoeken naar het juiste materiaal. Elk onderdeel van Mirra bevat een code zodat altijd terug te vinden is van wat voor materiaal Mirra is gemaakt, wel zo gemakkelijk bij het recyclen.

Naast recyclen heeft C2C ook te maken met gezondheid. Er komen geen vluchtige organische stoffen vrij uit Mirra. Dus je ademt niets verkeerd in. Het binnenklimaat thuis of op kantoor wordt juist positief beïnvloed door Mirra. Maar C2C betekent bijvoorbeeld ook dat de armleggers geen PVC mogen bevatten. Dat was overigens wel een zoektocht. Maar het is gelukt. Zorgeloos bewegen over de armleggers zonder dat er PVC deeltjes vrijkomen.

Wij zijn duidelijk en helder over onze producten en gebruikte materialen.

Productafbeeldingen

Ontwerp

Vorm die de functie centraal stelt

Door het dynamische ontwerp heeft Mirra 2 een verfijnd profiel en geeft hij een optische openheid aan elke ruimte. De nadruk op prestatie is goed zichtbaar. De individuele onderdelen van de stoel en hun functies zijn duidelijk aanwezig en variëren in materiaal en uiterlijk.

Verhaal achter het product

De manier waarop we werken is een evoluerend proces. Wij schakelen in een oogwenk om van individueel werk naar werken in teamverband, we hebben hulpmiddelen nodig die net zo dynamisch zijn als onze stijl van werken. Om aan deze behoefte te voldoen, wilden de ontwerpers van Studio 7.5 een sterk presterende stoel creëren die mensen ondersteunt die constant in beweging zijn.

Direct comfort en persoonlijke ergonomie

Mirra 2 beweegt met u mee. Hij wordt één met uw lichaam. Als u zit, passen de rugleuning en de zitting zich onmiddellijk aan u aan. Met dynamische oppervlakken die reageren op uw kleinste bewegingen en simpele, intuïtieve instelmogelijkheden voor het afstellen van de houding, vormt de Mirra 2 een balans tussen direct comfort en persoonlijke ergonomie in een verfijnd ontwerp.

Familie

Mirra 2 bureaustoelen en krukken zijn beide beschikbaar met twee rugleuningopties: de flexibele TriFlex-rugleuning of de ultra-responsieve Butterfly-rugleuning. Dankzij de krukken wordt het Mirra 2 ontwerp naar elke gewenste opstelling uitgebreid, waar mensen zowel zittend als staand altijd op dezelfde ooghoogte zijn.

 Heeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw bureaustoel?

© 2009 - 2018 Bureaustoelen kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel